Program Loialitate

Magazinul nastelle.ro oferă un program de loialitate pentru Makeup Artiști, profesioniști în domeniul Beauty și clienții fideli ai companiei.

Makeup Artiștii beneficiază de un discount de 20% la pensulele Nastelle. Pentru a beneficia de acest discount vă rugăm să transmiteți următoarele date la adresa de email info@nastelle.ro:

  • - nume și prenume;
  • - copie a cărții de identitate;
  • - număr de telefon;
  • - diplomă de specialitate;
  • - adresă site, cont de facebook sau instagram. 

Pentru ceilați clienți fideli oferim reduceri conform programuljui de loialitate care este in sectiunea "CASTIGA PUNCTE NASTELLE" afișată pe ecranul de mobil sau desktop.

---

Datele pe care le transmiți sunt colectate de catre Cosmomax SRL, sunt confidentiale si nu vor fi divulgate unor terte parti. Datele de contact vor fi folosite pentru a putea beneficia de programul de fidelitate, pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a campaniei si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii sau in scop statistic. 

In legatura cu datele personale, ai dreptul la acces, interventie, rectificare, stergere (dreptul ”de a fi uitat"), restrictionarea prelucrarii datelor, portabilitatea datelor, o pozitie sau a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, ai dreptul sa te adresezi Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi te poti adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata catre info@nastelle.ro