Program Loialitate

Magazinul nastelle.ro oferă un program de loialitate pentru Makeup Artiști, profesioniști în domeniul Beauty și clienții fideli ai companiei.

Makeup Artiștii beneficiază de un discount de 20% la pensulele Nastelle si creioanele Cascade of Colors. Pentru a beneficia de acest discount vă rugăm să transmiteți următoarele date la adresa de email info@nastelle.ro:

  • - nume și prenume;
  • - copie a cărții de identitate;
  • - număr de telefon;
  • - diplomă de specialitate;
  • - adresă site, cont de facebook sau instagram. 

Pentru ceilați clienți fideli oferim reduceri conform programuljui de loialitate care in sectiunea "Câștigă puncte recompensă" afișată pe ecranul de mobil sau desktop.

---

Datele pe care le transmiți sunt colectate de catre Cosmomax SRL, sunt confidentiale si nu vor fi divulgate unor terte parti. Datele de contact vor fi folosite pentru a putea beneficia de programul de fidelitate, pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a campaniei si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii sau in scop statistic. 

In legatura cu datele personale, ai dreptul la acces, interventie, rectificare, stergere (dreptul ”de a fi uitat"), restrictionarea prelucrarii datelor, portabilitatea datelor, o pozitie sau a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, ai dreptul sa te adresezi Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi te poti adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata catre info@nastelle.ro