Consultație online: 0726 098 877

9:00 - 18:00 (Luni-Vineri)

POLITICĂ DE LIVRARE

Produsele comercializate de către nastelle.ro se livrează pe întreg teritoriul României, prin serviciul de curierat FAN Courier, sau Poșta Româna pentru localități din afara ariei de acoperire FAN Courier sau pentru livrările internaționale. 

Comenzile sunt procesate în decurs de 2 zile lucrătoare. Veți primi o notificare prin email sau sms cu privire la statutul comenzii și livrarea ei curierului. De asemenea, veți primi și codul de urmărire al coletului.  

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare sau produsele nu sunt în stoc, S.C. CosmoMax srl va anunța clientul referitor la termenele de livrare a produselor. 

Coletele se livrează prin intermediul serviciului de curierat FAN Courier și se referă la localitățile care sunt în lista fără plata a taxei de kilometri parcurși extra (lista o gasiți aici). Tarifele de livrare sunt următoarele:

  • Comenzi cu valoare pînă la 99,99 RON -  costul livrării 18.95 RON;
  • Comenzi cu valoare între 100,00 și 194,99 RON - costul livrării 14.95 RON;
  • Comenzile ce depășesc valoarea de 195 RON - sunt livrate gratuit. 

Pentru kilometrii parcurși extra, FAN Curier percepe o taxă de 0,8 RON pentru un kilometru suplimentar. Exista optiunea de a trimite coletele prin Poșta Română pentru aceste localitați. În acest caz, nu se vor percepe taxe adiționale. 

Termenul de livrare este de 2 zile pentru localitățile din aria de acoperire a companiei de curierat. Pentru localitățile ce nu se află în aria de acoperire, termenul de livrare este de maximum 10 zile cu costuri adiționale per km în cazul opțiunii livrării prin FAN courier sau gratis prin Poșta Română. 

 

LIVRARE INTERNAȚIONALĂ

Tarifele pentru livrare internațională sunt următoarele:

  • Comenzi cu valoare pînă la 599,99 RON -  costul livrării 59.95 RON;
  • Comenzile ce depășesc valoarea de 600 RON - sunt livrate gratuit. 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa de email info@nastelle.ro sau la numărul de telefon 0726 098 877

INAPOI