Politica de confidentialitate

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea informațiilor personale ale clienților nastelle.ro este una din prioritățile noastre și tratăm acest subiect foarte serios. 

S.C. CosmoMax S.R.L. coleactează informațiile prin intermediul site-ului web www.gocosmetics.ro, strict în conformitate cu leagea cu legislația română care se referă la colectarea și securitatea datelor personale. Site-ul plasează un cookie pe calculatorul vizitatorului, pentru a asigura autentificarea automată a clinetului și a colecta informații statistice cu privire la utilizarea siteului.  

Colectarea datelor se face prin:

  • formularul de contact.
  • formularul de comandă;
  • abonare la newsletter;
  • formularul de înregistrare client;
  • formularul de recenzii la produse. 

Datele cu caracter personal ce sunt colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru prestarea serviciilor nastelle.ro în beneficiul dvs.

Aceste servicii pot include, după caz, următoarele:

a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei nastelle.ro;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

c) Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile nastelle.ro.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între nastelle.ro și dvs. 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată, CosmoMax S.R.L își asumă obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în magazinul nastelle.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Compania noastră se angajează să nu transmită datele colectate către terți, cu excepțiile situațiilor expres prevăzute de legislația statului Român în vigoare. Astfel, informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Poliției, Instanțelor judecătorești sau altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.nastelle.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa info@nastelle.ro. 
In cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca in continuare comunicari comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul din footer-ul newsletter-ului Nastelle Beauty primit prin email. În caz de litigiu, se va incerca mai intâi o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamației la sediul CosmoMax srl. In cazul in care după trecerea acestui termen nu se ajunge la o ințelegere, litigiul va fi soluționat de către Comisia de Arbitraj de pe lânga Camera de Comerț și Industrie a Municipiului Iași sau de către instanțele de judecată competente din Municipiul Iași.

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

--

Prin abonarea la notificările text trimise de Nastelle Beauty Romania, sunteți de acord să primiți mesaje text de marketing automatizate despre produsele și serviciile noastre la numărul de telefon pe care l-ați indicat când v-ați abonat, și că mesajele pot fi trimise prin intermediul sistemului de apelare telefonică automată sau a altei tehnologii.

Frecvența mesajelor este recurentă. Consimțământul nu este o condiție de cumpărare. Se pot aplica tarife pentru mesaje și date. Răspundeți OPRITI pentru a renunța și AJUTOR pentru asistență. Este posibil să primiți un mesaj text suplimentar care să confirme decizia de dezabonarre. Înțelegeți și sunteți de acord că încercarea de dezabonare prin orice alte mijloace decât trimiterea de mesaje text de dezbonare indicate mai sus nu pot asigura dezabonarea automata.

--

Pentru informare si suport, sesizări si reclamații, ne puteți contacta la adresa info@nastelle.ro.

Toate comunicarile in scris vor fi facute pe adresa:
S.C. CosmoMax SRL
bvd. Dinicu Golescu 7, Bucuresti, 010861, Romania