Politica de retur

POLITICĂ DE RETUR

Produsele se returnează în termen de 30 zile calendaristice de la primirea coletului, conform Ordonaței nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

Produsul poate fi returnat în termen de 30 zile calednaristice de la recepția acestuia cu returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau prin oferirea contravalorii sub forma de voucher. Valoarea în bani returnată, valoarea produsului înlocuit sau valoarea voucherului se referă strcit la costul produselor, fătă taxele de expediție. Plata transportului pentru produsul returnat sau plata transportului aferent produsului trimis pentru înlocuire îi revine clientului. La retur se acceptă produsele care corepsund întocmai formei în care au fost livrate, însoțite de factura de achiziție. 

Nu se admit la retur:

  • Produse care au fost testate/utilizate;
  • Produse achizitionate de la alte magazine; 
  • Produse care au fost desfacute;
  • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse;
  • Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel;
  • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia.

Măsurile date sunt specifice produselor cosmetice intrucât termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepând cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de viruși prin transferul produsului altei persoane.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate savarsite de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

S.C Cosmomax S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor returnate. 

Rambursarea poate fi intarziata pana cand coletul retur este receptionat de catre nastelle.ro sau pana la receptionarea unei confirmari de expediere a coletului catre nastelle.ro, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Suma restituita clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului/produselor. Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus.