Cosmeticele coreene Frudia - o explozie de vitamine pentru pielea ta!

Cosmeticele coreene Frudia - o explozie de vitamine pentru pielea ta. Formule de creme "umplute" la maximum, și nu doar, cu extracte de fructe. Dacă încerci produsele cosmetice Frudia, cu siguranță îți vei transforma semnificativ pielea într-un timp scurt.

Hai să aruncăm o privire mai atentă asupra celor mai populare produse de la marca Frudia.

Să începem cu una dintre cele mai populare creme - Frudia Citrus Brightening Cream, o cremă multifuncțională pentru luminozitate ten creată cu extract de mandarine.

Pentru ce tip de ten este recomandată crema Frudia Citrus Brightening Cream?
Este potrivit pentru toate tipurile de piele. Recomandat pentru ten mixt, gras, normal, uscat, pentru pielea obosită cu un ton gri, pigmentată, cu pete întunecate și denivelări, cu pete de acnee, pistrui, pentru tenul texturat, pielea predispusă la rozacee și, de asemenea, pentru tenul predispus la formarea inflamațiilor sau a erupțiilor cutanate.

Dacă ai pielea uscată, ai senzații de strângere sau exfoliere nedorită, recomandăm să încerci neapărat produsele cosmetice Frudia cu extract de avocado.

La baza compoziției produselor este extractul de avocado, bogat în vitamina E, și capabil să restabilească rapid și să vindece celulelor deteriorate, în special a pielii inflamate, iritate, crăpate. Restabilește structura și integritatea celulelor, le întărește și le prelungește vitalitatea. Extractul de avocado netezeste perfect textura și îmbunătățește ameliorarea pielii care a suferit reacții negative și procese destructive. Ingredientele elimină rugozitatea microreliefului, peelingul, reduce defectele de relief cauzate de deshidratare, hrănește intens și profund, hidratează, blochează umiditatea în interiorul pielii pe o durată lungă și previne pierderea acesteia. Produsele cu extract de avocado sunt certificate Eve Vegan. 

 

Crema Frudia Avocado Relief este potrivită pentru pielea uscată, sensibilă, deshidratată, descuamată, pielea sensibilă predispusă la iritații, mâncărimi, roșeață, pielea problematică predispusă la erupții cutanate și inflamații.

Tonerul Frudia Avocado Relief Essence Toner ajută la restabilirea tonusului și elasticității pielii, a micoreliefului neted și reîmprospătează tenul. Un remediu excelent pentru pielea uscată, normală, deshidratată, sensibilă. Recomandat pentru pielea predispusă la pierderea de umiditate, inflamații, iritații, cu rozacee.

Următorul produs cu foarte multe recenzii pozitive este seria cremelor de mâini Frudia Squeeze Therapy - 15 tipuri de creme hidratante și hrănitoare, toate cu fructe diferite și un miros uimitor. Fiecare își poate alege o cremă pe gustul său.

Cremele de mâini Frudia Squeeze Therapy conțin tot ce este mai bun din natură, deoarece sunt fabricate din extracte de plante, uleiuri și sucuri de fructe, inclusiv și fructe de pădure. Cremele înmoaie perfect pielea mâinilor, o saturează cu umiditate, substanțe nutritive și vitamine, prevenind formarea peelingului și crăparii, și îngrijesc cu atenție cuticula, încetinind procesul de îmbătrânire.

Un loc special ocupă minunatele produse de corp Frudia - acestea sunt oferite în trei game cu efect complet pentru îngrijirea corpului. 

 

Gama include gel de duș, exfoliant și esență hidratantă - întreaga gama  de produse miroase incredibil de delicios și are un efect uimitor asupra pielii.

Și, ca în orice brand de cosmetice coreeane, măștile de față sunt întotdeauna unul din produsele populare ale oricărei mărci. Brandul Frudia nu face excepție, măștile pe bază de fructe provoacă dragoste de la prima utilizare.

Linia de măști de față FRUDIA My Orchard Squeeze Mask oferă o îngrijire impecabilă, aruncându-vă într-o grădină tropicală. Măștile asigură îngrijire expresă, în doar 10-20 de minute, iar pielea ta va fi umplută cu umiditate, vitamine și substanțe nutritive, obținând o luminozitate sănătoasă și un aspect odihnit și proaspăt. 

Echipa Nastelle Beauty te ajută cu plăcere să alegi produsul potrivit. Pentru consultanță, ne poți contacta prin mesageria online, whatsap sau cu un apel la numarul de telefon 0726 098 877.

 

 


Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.